fbpx

Workshopuri și seminarii

Psiholog online

Relații și cuplu

Psihoterapie individuală

Scrie-mi un mesaj

Hai să ne cunoaștem

Messenger

Scrie-mi despre problema ta.

WhatsApp

Programează-te la o ședință.

Skype

Adaugă ID-ul meu

live:5cf8598511ba6eeb

Întrebări Frecvente 

Ce este dezvoltarea personală?

Este un proces aflat în strânsă legătură cu psihoterapia, deoarece presupune un proces de autocunoaștere și creștere în toate domeniile vieții. În momentul în care înțelegi cum funcționează mintea ta, înveți să-ți gestionezi emoțiile și să faci alegeri conștiente.

Dezvoltarea duce la creșterea calității vieții prin autocontrol, prin puterea de a-ți atinge obiectivele, prin îmbunătățirea relațiilor în domeniu personal și profesional.

Ce este psihoterapia?

Este un demers de investigare și rezolvare a problemelor de natură emoțională, comportamentală și de gândire, prin comunicare și relație cu terapeutul. În psihoterapie călătorești, simbolic, în trecut pentru a vedea unde s-a produs blocajul emoțional care s-a fixat în mentalul tău.

În psihoterapie se lucrează cu emoțiile, pentru a vindeca răni sufletești și a schimba convingerile care te limitează. Primești resurse emoționale care să-ți schimbe atitudinea, comportamentul astfel încât să trăiești conștient, stăpân pe viața ta.

Ce se întâmplă la un webinar sau un workshop de dezvoltare personală?

Afli informații importante despre cum funcționează mintea noastră și despre motivul pentru care nu reușești să-ți atingi obiectivele. Mai important este că primești soluții la problemele tale, strategii și tehnici eficiente pe care să le aplici în diferite domenii, în funcție de tema abordată. Reușești, astfel, să obții rezultatele dorite.

Când ai nevoie de consiliere (coaching) pentru dezvoltare personală?

Când toate eforturile tale de a-ți îmbunătăți viața nu aduc rezultate, când simți că te afli într-un blocaj și nu reușești să-ți atingi obiectivele. Când modul tău obișnuit de a gândi și a acționa te împiedică să obții rezultatele pe care le dorești. Când ai nevoie de să ieși din tiparele mentale și să aplici noi strategii care să-ți aducă satisfacție pe plan profesional, financiar, social, sentimental, spiritual.

Când ai nevoie de psihoterapie?

Când simți că nu mai ai control asupra emoțiilor tale, că pun stăpânire pe tine teama, nesiguranța, stresul, furia, tristețea, depresia… Când ai o stimă de sine scăzută și îți lipsește curajul sau motivația de a acționa.

Dacă simți că-ți lipsește bucuria de a trăi și gândurile negative care nu-ți dau pace ori dacă nu poți trece peste un eveniment dureros ca un deces, o despărțire/divorț, pierderea unui loc de muncă. Când nu reușești să stabilești sau să păstrezi o relație de cuplu.

Ce este Programarea Neuro-Lingvistică (NLP)?

Mintea noastră este văzută ca un computer biologic care funcționează pe baza unor programe (modele de comportament) care s-au fixat cu ajutorul limbajului. Aceste programe mentale sunt însușite începând cu copilăria, din mediul în care creștem: preluăm modelul părinților, convingerile lor de viață exprimate prin cuvinte și emoții.

Dacă aceste programe te limitează, pot fi înlocuite cu altele noi care să-ți aducă performanță și succes. Există principii, metode, tehnici care acționează rapid și eficient asupra convingerilor tale, îmbunătățind capacitatea de a alege, a acționa, a comunica, de a relaționa.

Haide să ne cunoaștem

Descarcă gratuit ghidul digital

Află cum poți scăpa de gândurile și scenariile negative gestionându-ți emoțiile!

 

Ghidul digital e în drum spre tine. Verifică te rog emailul!

Ține-mă la curent cu următoarele evenimente.

Felicitări! Acum vei fi la curent cu următoarele evenimente.