Fă primul pas spre schimbare

Fă primul pas pentru a scăpa de blocajele emoționale din viața ta. Eliberat de rănile trecutului, vei găsi calea care te face fericit.

Cursurile terapie NLP

Am făcut o sinteză a informațiilor teoretice și practice și am selectat acele metode care au funcționat în cazul clienților mei de la cabinet. Am comprimat ședințe întregi de psihoterapie, oferindu-ți posibilitatea să ai aceleași beneficii ca un client care se deplasează săptămânal la cabinetul psihologului.

Gratuit
Minicurs Gratuit M-a inselat

Minicurs: M-a înșelat!

Am pregătit pentru tine 3 materiale video cu 3 lecții + un material BONUS în care te voi învăța ceea ce le învăț pe clientele care ajung la cabinetul meu.

Începe

RON 397

Cum să-ți refaci relația după o infidelitate

Infidelitatea nu e sfârșitul unei relații, însă poate reaprinde flacăra pasiunii. Află cum îți poți recâștiga partenerul pentru a avea o relație fericită.

Înscrie-te

RON 248
curs relatiile toxice-scapa de suferinta din dragoste

Relațiile toxice. Scapă de suferința din dragoste.

Vino alături de mine într-o călătorie terapeutică în care îți voi arăta ce ai de făcut ca să scapi de suferința din dragoste și ce poți face ca să ai o relație de fericită.

Înscrie-te


Ce avantaje ai?

Acces pe viață

Ai acces pe viață la orice curs achiziționat. Poți revedea o lecție și parcurge un video de câte ori ai nevoie, fără costuri suplimentare.

Subiecte diverse

Ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate de subiecte și teme actuale, de la relații, la dezvoltare personală, depresie și anxietate.

Navigare ușoară

Poți să urmărești ușor progresul, astfel încât să continui lecția și cursul exact de acolo de unde ai rămas data trecută.

Înveți în ritmul tău

Poți găsi orele potrivite pentru tine pentru a parcurge cursurile în confortul casei tale, așezându-te comod, în fața unui laptop.

Cum funcționează?

Creează-ți un cont

Creează-ți contul simplu și ușor, în doar câteva minute.

Alege cursul potrivit

Alege din cursurile disponibile pe cel potrivit pentru tine.

Urmărește lecțiile

Urmărește lecțiile în ritmul tău, fără nicio presiune.

Continuă de unde ai rămas

Continuă să urmărești cursul exact de unde ai rămas.

Scapă de probleme

Vei găsi înțelegere și soluții la problemele cu care te confrunți.

Ce spun cei care au urmat cursurile

Cine sunt eu?

Sunt un om care-și iubește semenii, care poate să vadă dincolo de aparențe, frumusețea sufletească. Știu că bunătatea se ascunde, uneori, în spatele unor măști de apărare. Știu că nu există oameni răi, ci oameni răniți sau neiubiți. Cred în puterea de vindecare și autodepășire a fiecăruia. Iată de ce am ales un drum profesional prin care pot să-mi ajut semenii să-și vindece rănile, să-și depășească limitele și să-și găsească fericirea.

Sunt acum, aici, pentru a te ajuta să te vindeci de răni emoționale, să te eliberezi de limite interioare sau exterioare, pentru a-ți găsi fericirea în relații armonioase. Te asigur că nu ești singur, ai sprijinul meu, oricât de lung și greu ți-ar fi drumul. Fă primul pas!

Geanina Timofte, Psiholog, Psihoterapeut, Trainer, Life coach NLP si specialist in relatii de cuplu

Geanina Timofte

Psihoterapeut, life-coach NLP, trainer și formator acreditat CNFPA, specialist în comunicare, consilier pentru probleme de cuplu

Schimbarea e la un distanță

Descoperă soluții pentru problemele tale, strategii și tehnici eficiente pe care să le aplici pentru a obține rezultatele dorite.