CURS PSIHOTERAPEUTIC

Cum să-ți refaci relația după o infidelitate

Infidelitatea nu e sfârșitul unei relații, ci ea reaprinde flacăra pasiunii.
Află cum îți poți recâștiga partenerul pentru a avea o relație fericită.
Avatar - Geanina Timofte Psiholog Terapie NLP relatii

Psiholog

Geanina Timfote

Categorie

Psihoterapie

Recenzii
5/5

Statusul curent
Nu ești înscris
Preț
RON 397
Curs
Materials

Bine te-am găsit!

 

Geanina sunt și pentru că-mi respect clienții, vreau să vin în ajutorul lor, cât îmi stă în putere.

Tocmai de aceea m-am gândit că ți-ar fi de ajutor să ai un Ghid practic - un material pdf pe care să-l folosești pentru a putea pune în aplicare ceea ce înveți la cursul Cum să-ți refaci relația după o infidelitate. Construiește o relație mai bună cu soțul tău.

 

Din experiență știu că tendința cursantului (ca și un elev, dacă-ți amintești asta!) este de trece repede, mai departe. ,,Lasă că fac mai târziu aceste exerciții”, iar acest ,,mai târziu” duce spre locul numit ,,niciodată”. :)

 

Dincolo de glumă, știu că un ghid practic poate să te ajute să pui în practică unele tehnici și exerciții din curs. Iar dacă ești mai mult vizuală, decât auditivă, acest material îți va fi de mare folos.

 

Scrii, citești, completezi, bifezi… E ca un jurnal de lucru care te ajută să pui în practică și să fixezi ceea ce înveți la curs. Așa nu vei mai avea nicio scuză, niciun motiv de amânare.

Descarcă ghidul practic

 

Ce spun persoanele care au parcurs acest curs

Cine sunt eu?

Mă aflu aici în calitate de psiholog, psihoterapeut, life-coach NLP, trainer și formator acreditat CNFPA, specialist în comunicare, consilier pentru probleme de cuplu.
Totuși, cine sunt eu?
Sunt un om care-și iubește semenii, care poate să vadă dincolo de aparențe, frumusețea sufletească. Știu că bunătatea se ascunde, uneori, în spatele unor măști de apărare. Știu că nu există oameni răi, ci oameni răniți sau neiubiți. Cred în puterea de vindecare și autodepășire a fiecăruia. Iată de ce am ales un drum profesional prin care pot să-mi ajut semenii să-și vindece rănile, să-și depășească limitele și să-și găsească fericirea.
Sunt o femeie care a adunat în buchetul anilor, experiențe diverse: suferință, bucurie, lacrimi, zâmbete, trădare, iubire, moarte, naștere, cădere, înălțare… Întâmplările propriei mele vieți unele dramatice, altele fericite, dar întotdeauna revelatoare, oamenii speciali din viața mea – unii care m-au iubit, alții care m-au rănit, unii pe care i-am iubit, alții pe care i-am rănit – toate acestea m-au format ca om și ca terapeut.