Minicurs: M-a înșelat!

Ce să faci ca să-ți salvezi căsnicia

100% GRATUIT

Avatar - Geanina Timofte Psiholog Terapie NLP relatii

Psiholog

Geanina Timfote

Categorie

Psihoterapie

Recenzii
5/5

Descrierea minicursului

Am pregătit pentru tine 3 materiale video cu 3 lecții + un material BONUS în care te voi învăța ceea ce le învăț pe clientele care ajung la cabinetul meu:
Ce să faci ca să-ți salvezi căsnicia
O singură diferență între tine și clientele mele – tu vei primi aceste lecții gratuit.
Dacă ai ști cât de multe femei șterg cu buretele o infidelitate și se întorc la ce a fost înainte, ca și cum nimic nu s-a întâmplat! Păstrând, în suflet, rana trădării, ca amintirea unui coșmar.
Și nu asta e ideea? Te întrebi, probabil…
Păi nu prea!
Când lucrurile rămân neschimbate, vei avea același rezultat, mai devreme sau mai târziu…
De aceea este foarte important să te confrunți cu realitatea, să înțelegi de ce s-a întâmplat asta și să vă asumați, fiecare, partea lui de vină. Înțelegând cauza, găsești soluțiile.
Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării!!
O relație de cuplu presupune efort conștient și asumat, în numele iubiri.
Am făcut o sinteză cu pașii pe care-i parcurge o femeie de la aflarea infidelității până la salvarea căsniciei.

Cuprins

Partea I
Partea II
Partea III
Partea IV

Cine sunt eu?

Mă aflu aici în calitate de psiholog, psihoterapeut, life-coach NLP, trainer și formator acreditat CNFPA, specialist în comunicare, consilier pentru probleme de cuplu.
Totuși, cine sunt eu?
Sunt un om care-și iubește semenii, care poate să vadă dincolo de aparențe, frumusețea sufletească. Știu că bunătatea se ascunde, uneori, în spatele unor măști de apărare. Știu că nu există oameni răi, ci oameni răniți sau neiubiți. Cred în puterea de vindecare și autodepășire a fiecăruia. Iată de ce am ales un drum profesional prin care pot să-mi ajut semenii să-și vindece rănile, să-și depășească limitele și să-și găsească fericirea.
Sunt o femeie care a adunat în buchetul anilor, experiențe diverse: suferință, bucurie, lacrimi, zâmbete, trădare, iubire, moarte, naștere, cădere, înălțare… Întâmplările propriei mele vieți unele dramatice, altele fericite, dar întotdeauna revelatoare, oamenii speciali din viața mea – unii care m-au iubit, alții care m-au rănit, unii pe care i-am iubit, alții pe care i-am rănit – toate acestea m-au format ca om și ca terapeut.