fbpx

Workshopuri și seminarii 

În cadrul unor workshopuri și seminarii lucrăm în grup pe teme de dezvoltare personală pentru a-ți atinge obiectivele și a obține succesul. 

Workshopuri

În cadrul workshopurilor vei obține și testa cele mai eficiente tehnici și metode descoperite de-a lungul timpului.

Vom utiliza tehnici de lucru frontal sau pe echipe, vei avea sarcini individuale sau de grup, astfel încât să obții abilitatea de a folosi în mod practic, ceea ce a învățat.

Specificul unui workshop este aspectul practic, implicarea activă și numărul restrâns de participanți care lucrează împreună pentru a obține rezultate concrete.

Seminarii

În cadrul seminariilor și a webinariilor pe care le susțin îți ofer informații valoroase care te ajută să înțelegi cum funcționează mintea noastră, care este rolul emoțiilor și cum te pot acestea sabota. 

Îți voi explica, în funcție de tema abordată, care sunt cele mai frecvente cauze ale problemelor noastre și care sunt soluțiile aflate la îndemâna tuturor.

Îți voi oferi câteva metode prin care să atingi obiectivul pe care ți-l propui, fie că e vorba de vindecare emoțională, de dezvoltare personală, fie de relații de cuplu.

 

Abordarea noastră 

În calitatea de master trainer NLP, dar și de psiholog, îți voi dezvălui secretele minții umane și al emoțiilor și cum le poți folosi ca să ai viața pe care ți-o dorești.

N

Îți voi arăta cum să-ți stabilești corect obiectivele pentru a le împlini.

N

Te voi ajuta să afli care este cauza blocajului tău și cum poți ieși din capcana autosabotării.

N

Te voi învăța să-ți gestionezi stresul și să-ți crești încrederea în tine.

N

Vei afla cum să-ți dezvolți inteligența emoțională.

N

Îți voi arăta cum să înveți de la oamenii de succes, secretele unei vieți împlinite.

N

Îți voi arăta cum să dezvolți relații mai bune.

N

Te voi învăța cum poți să-ți creezi viața la care visezi.

De ce ai nevoie de dezvoltare personală?

Dezvoltarea personală înseamnă evoluția ta de la o etapă de viață în care acționezi automat, pe baza tiparelor, la o viață trăită conștient. Mintea memorează scheme de comportament care devin automatisme: așa vorbești, mănânci, scrii, mergi cu bicicleta.

La fel se întâmplă și cu reacția ta în fața unor oameni sau a unor situații de viață. Se automatizează, le faci inconștient. Anumite situații îți declanșează emoții și gânduri automate care te fac să ai un comportament. Dacă rezultatul te nemulțumește, vrei să-l schimbi. Dar nu e ușor. Abia când înțelegi ce convingere se află în spatele reacției tale, vei putea să faci schimbări reale.

Convingerile sunt setări mentale, programe de viață pe baza cărora trăiești și pe care le-ai dobândit din mediul în care ai crescut.

Ele pot fi rescrise în momentul în care le conștientizezi. Psihologia și programarea neuro-lingvistică dețin tehnici și metode pe care să le folosești în acest scop.

E dificil să faci schimbări importante, mai ales când viața ta nu a fost ușoară. Dar există câteva secrete care te pot ajuta. Încrederea în sine, curajul, voința, compasiunea, optimismul, bucuria de a trăi, entuziasmul, creativitatea sunt principalele secrete ale unei vieții fericite. Ele pot fi învățate și fixate ca programe de viață, ca repere după care să trăiești.

Cu siguranță cunoști oameni a căror viață s-a schimbat radical. Unii au nevoie de mai mult efort și voință. Alții au intuiție și reușesc ușor. Dar e important să știi: chiar poți trăi viața la care visezi! Eliberează-te de tipare și convingeri limitative! 

Descoperă-ți puterea interioară!

Descoperă care sunt pașii pe care trebuie să-i faci pentru a scăpa de blocajele emoționale. Eliberat de rănile trecutului, vei găsi calea care te face fericit.
 

Descarcă gratuit ghidul digital

Află cum poți scăpa de gândurile și scenariile negative gestionându-ți emoțiile!

 

Ghidul digital e în drum spre tine. Verifică te rog emailul!

Ține-mă la curent cu următoarele evenimente.

Felicitări! Acum vei fi la curent cu următoarele evenimente.